Mano firminis patiekalas visada buvo lietiniai blynai. Mes tikrai jų valgydavom daug ir dažnai. Kai nustojom valgyti kiaušinius ir karvės pieną, galvojau, kaip reikės atsisakyti blynų. Receptų neieškojau tiesiog bandžiau įvairius variantus ir dabar jau pavyksta skanūs. Kai gaminu, ingridientus dedu "iš akies".
Nuolat eksperimentuoju ir bandau skirtingus variantus. Kepant šiuos, baigėsi kvietinių miltų pakelis. Turiu norą blynus kepti be kvietinių miltų (juk yra tiek daug sveikesnių pasirinkimų) ir tikiu, kad pavyks rasti įdomių derinių.
Receptas:
1 bananas
agavų sirupas
puse pakelio augalinio pieno(šį kartą pyliau ryžių)
puodelis vandens
miltus dėjau kvietinius ir kukurūzų
Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų tirštesnė nei lietinių blynų.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą