2014 m. kovo 21 d., penktadienis

Sveikatingumo popietė ,,Gyvenk sveikai“!




Kovo 20 d. Mykolo Romerio universitete buvo rengiama Sveikatingumo popietė ,,Gyvenk sveikai“. Akademinė bendruomenė buvo kviečiama aktyviai dalyvauti sveikatingumo renginiuose - daugiau sužinoti ir jogos pratimais išmokti, kaip dorotis su stresu, praktiškai išmėginti fizinio aktyvumo naujoves, paskanauti ir išsirinkti sveiką bei skanų patiekalą, kurį galimą būtų pasiūlyti gaminti MRU valgykloje. Sveikatingumo popiete siekiama atkreipti akademinės bendruomenės dėmesį į paprastus, bet efektyvius protinės higienos instrumentus, paskatinti gyventi sveikai.

Prof. dr. Gediminas Navaitis gausiai sisirinkusioje audotorijoje skaitė paslaitą ,,STRESAS, JO ĮVEIKIMO BŪDAI“. Sporto salėje vyko parodomoji TRX treniruotė (su diržais ir savo kūno svoriu),  Lektorius - Valdas Kavaliauskas (sertifikuotas TRX instruktorius), dalyvavo prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Fizinio pasirengimo naujoves pristatė lektorius Ignas Bakėjus su nuolat sportuojančiais bendraminčiais. Įveikti stresą jogos pratimais mokė Rugilė Jazbutytė. 
Renginio organizatoriai – MRU Sveikatos ir sporto centras, sveikos gyvensenos koordinatoriai.

PRIMENAME ir taip pat kviečiame dalyvauti rytinės ir vakarinės sporto treniruotėse, kurias veda Ignas Bakėjus (II korpusas – Sporto salė).
Treniruočių laiką galima pasirinkti: 
• Rytais – pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį 7.15 val.; 
• Vakarais – pirmadienį 18 val., penktadienį 19 val.; 
• Vidurdienį – sekmadienį 13 val.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Teikia „Blogger“.
Designed By GAMOOSH