2014 m. kovo 23 d., sekmadienis

SVEIKATINGUMO POPIETĖ MRU

Buvo labai smagu dalyvauti Mykolo Romerio universitete sveikatingumo popietėje "Gyvenk sveikai".
Dalyvavau skirtingų mitybos rūšių pristatymuose: vegetarų, veganų, žaliavalgių. Gaminau veganiškus patiekalus: lęšių troškinį ir blynelius (jų receptus rasite mūsų bloge). Esu labai dėkinga savo draugei Viktorijai, kuri pagamino veganišką obuolių pyragą. Butinai ir pati jį iškepsiu ir pasidalinsiu su Jumis. Paskanavimui buvome padėję ir salėgrąžų daigų.

Žmonės buvo labai gerai nusiteikę. Ypatingai stebėjosi saulėgrąžų daigų skanumu ir domėjosi auginimo ypatybėmis. Apie saulėgrąžų daigus tikrai bus atskiras post'as. Lėkštės ir stalai greitai liko tušti. Vos spejau padaryti kelias nuotraukas. Visų virtuvių pristatomas maistas buvo begalo skanus ir žmonės noriai ragavo. Mums patiko vegetarų grikių kepsniukai su grybais, būtinai reikės pasigaminti ir mums.
Įdomu, kuris patiekalas laimėjo, nes studentai turėjo balsuoti, kuris patiekalas turėtų atsidurti universiteto valgyklos meniu. Aš tikrai būčiau balsavusi už žaliavalgių pristatomą žaliąjį kokteilį.




Ignas vedė parodamąją INSANITY THE ASYLUM FIT TEST treniruotę. Visi padirbėjo pavyzdingai ir iš peties. Darbas su kopetėlėmis vyko rimtai.







Džiaugiamės, kad galėjome prisidėti prie tokios gražios šventės. Esame dėkingi Mykolo Romerio universitetui už bendradarbiavimą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Teikia „Blogger“.
Designed By GAMOOSH