2014 m. kovo 1 d., šeštadienis

DARŽOVIŲ IR LĘŠIŲ TROŠKINYS


Reikės:
3-2 Morkų
Moliūgo gabaliuko
4-5 Pomidorų
Puse pakelio raudonųjų lęšių
Puse pakelio rudųjų arba žaliųjų lęšių
Pomidorų padažo
Buljono
Druskos
(Ingredijantus ir jų kiekius galite lengvai keisti, vis tiek bus tikrai skanu, aš visada gaminu "iš akies")

Sutarkuojame morkas su burokine tarka, pomidorus supjaustome ir dedame i keptuvę arba troškintuvą.
Patroškinę morkas su pomidorais, dedame jau išvirtus raudonuosius ir žaliuosius arba ruduosius lęšius (virkite atskirai, nes raudonieji išvirs greičiau).
Dedame buljoną, druską ir pomidorų padažą.
Viską lengvai patroškiname.
Jeigu naudojate troškintuvą, įpilkite šiek tiek vandens, jeigu keptuvę - aliejaus skirto kepimui.
Skanaus!








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Teikia „Blogger“.
Designed By GAMOOSH